ایران باید وضعیت حقوق بشر آمریکا را بررسی کند

  • ۶۵

احمد اسفندیاری، در گفت و گو با سایت دانا با بیان اینکه حقوق بشر یکی از اساسی‌ترین حقوق سلب ناشدنی، انتقال ناپذیر ، غیرقابل تبعیض و اصالتا یک حق امنیت اجتماعی همگانی است که به هم پیوستگی معنادار و ناگسستنی با فطرت الهی انسان ها دارد ضمن انتقاد از نقض گسترده حقوق بشر در غرب و متقابلا منش مذموم غربی ها در استفاده ابزاری از نهادهای بین المللی حقوق بشری برای استعمار و استثمار ملل محروم اظهار داشت:

ایران باید وضعیت حقوق بشر آمریکا را بررسی کند

وارونه جلوه دادن مبانی اساسی مفهوم حقوق بشر، یکجانبه نگری، برخورد دوگانه با این موضوع و استفاده ابزاری از آن یکی از ویژگی های نظام لیبرالی در قرن حاضر است. بطور مشخص در سایه سلطه استکباری غربی ها برعموم مجامع بین المللی اصل حیاتی دفاع جهانی از حقوق بشر به شکلی عام و فراگیر به ابزاری نوین برای تحت فشار قرار دادن ملت های مستقل و سرپوش گذاشتن بر جنایات کشورهای مستکبر دنیا تبدیل شده است.

وی افزود: در شرائط کنونی که نخبگان آزاد اندیش برای مقابله هوشمندانه با سلطه جوئی های سازمان یافته نظام سرمایه داری رسالت تاریخی بر عهده دارند تلاش برای آغاز یک حرکت راهبردی ، مستقل و هدف مند بین المللی از سوی ملل مستضعف با هدف اعتلای واقعی حقوق بشر و افشای موارد نقض آن در کشورهای مستکبر غربی از ضرورت های دستیابی به یک صلح پایدار جهانی است. بدیهی است استمرار رفتار تبعیضی نهادهای حقوق بشری وابسته به سازمان ملل در مواجه با تقض گسترده حقوق بشر در غرب و بی تفاوتی سازمانی نسبت به اعتلا و دفاع حقیقی از اصل حیاتی حقوق بشربه شکلی گسترده مشروعیت و اقتدار این نهادها را مخدوش کرده و عملا آنها را در نزد ملل محروم بی اعتبار نموده است.

وی با بیان اینکه نهادها و سازمان های بین المللی مربوط به حقوق بشر اکنون با نادیده گرفتن جنایت های دولت و پلیس آمریکا در برخوردهای خشونت آمیز با سیاهپوستان این کشور و سرکوب و دستگیری صدها تن از معترضین ، دیگر صلاحیت دفاع از حقوق بشر را ندارند، از برنامه ریزی این مرکز برای رصد منظم وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف و ارائه گزارش های منظم در این زمینه به افکار عمومی دنیا خبر داد. اسفندیاری حقوق بشر را در زمره مفاهیمی دانست که امروزه آمریکا و کشورهای غربی با سوء تفسیر جانبدارانه از مفاهیم اصولی آن و با توسل به شانتاژهای سیاسی دیگر کشورها را به نقض آن متهم می کنند.

رئیس این مرکز با طرح این سوال که آمریکا چگونه به خود اجازه می دهد که گزارش های سالانه ای در مورد نقض حقوق بشر در کشورهای مختلف دنیا ارائه دهد در حالی که بسیاری از مردم این کشور و اغلب اقلیت های نژادی از اساسی ترین حقوق اولیه خود محروم هستند؟ وی به اعتراضات اخیر سیاهپوستان اشاره کرد که به اذعان تحلیلگران آمریکایی از دهه 1960 میلادی تاکنون بی سابقه بوده اند. اسفندیاری این اعتراضات را نشان دهنده نقض سازمان یافته و مداوم حقوق بشر در آمریکا دانسته و از دولت آمریکا در خواست کرد که صدها تن از مردم بی گناه معترض این کشور را که اکنون توسط اف بی آی بازداشت و در زندان به سر می برند، آزاد کند.

اسفندیاری با ابراز ناامیدی از سازمان های بین المللی به اصطلاح مدافع حقوق بشر در زمینه دفاع از حقوق هزاران نفر از مردم معترض آمریکا، اعلام کرد که با ارسال نامه ای به سازمان ملل درخواست کردیم که زمینه را برای حضور گزارشگران مستقل حقوق بشری این مرکز در خاک آمریکا فراهم کند. وی این اقدام را برای بررسی اعتراضات مسالمت آمیز مردم آمریکا و اطلاع از وضعیت معترضین زندانی این کشور بیان کرد و البته اضافه نمود که با توجه به رویکرد مستکبرانه و مزورانه سازمان ملل و دولت آمریکا بعید می داند که با این درخواست مرکز جهانی حقوق بشر موافقت شود. 

وی در پایان از مقامات وزارت خارجه کشورمان خواست که به مساله نقض حقوق بشر در آمریکا و به ویژه در ماه های اخیر اهتمام جدی تری نموده و با یک دیپلماسی منسجم و فعال، بر اساس اصول مصرح قانون اساسی و مطابق با ارزش های فطری انقلاب اسلامی صدای رسای مظلومان و انسان های بی گناه در اقصی نقاط دنیا و از جمله آمریکا و غرب باشند.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
hansen_html_code