-
پنجشنبه, ۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۱۹ ق.ظ
-
۱۶۹
«بنده خود را وقف انقلاب و نظام میدانم و از تمام داشتههای خود برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی استفاده خواهم کرد و هر زمانی که احساس کنم حریم ولایت و رهبری عزیز مورد تعرض قرار گرفته است سکوت خود را خواهم شکست.» این آخرین اظهارات محمود احمدینژاد در خصوص بازگشت به قدرت است که در واقع احتمال بازگشت او را تایید میکند.
محمود احمدینژاد در آخرین سخنان خود در اوایل دی ماه تاکید کرده: ما در عصری زندگی میکنیم که باید سربازی برای امام عصر (عج) را تمرین کنیم و این سربازی تنها با تبعیت محض از ولی زمان و رهبرانقلاب به منصه ظهور گذاشته خواهد شد.
رئیسجمهور سابق همچنین در خصوص بازگشت خود به قدرت نیز گفته: باید دید قدرت را چگونه تفسیر میکنید. قدرت از منظر ما داشتن عزت و صولت نزد خداوند و بندگان نیکش است بقیه مسائل بیاهمیت محسوب میشوند.
هر چند سیاسیون محمود احمدینژاد را به چند پهلو صحبت کردن میشناسند اما در هر حال با نزدیک شدن انتخابات مجلس دهم و با توجه به این اظهارات، بیتردید حلقه یاران دولت دهم برای حضور مجدد در صحنه قدرت آماده میشوند.
آماده شدنی که ابزارهای آن روز به روز بیشتر نمایان میشود و در قالب رسانه و سایتهای خبری خود را نشان میدهد.
«هما» تشکلی برای رسیدن به قدرت
در واقع شاید بتوان تشکیلات هما را ار نمونههای بارز تلاش احمدی نژادیها برای بازگشت به قدرت سیاسی دانست. هما اختصاری است برای ترکیب واژههای «هوادران محمود احمدینژاد» که این روزها در تهران و شهرستانها و در دنیای مجازی از وایبر تا فیس بوک و اینستاگرام و سایر رسانههای اجتماعی را در بر گرفته است.
نرمافزار ارتباطی تلگرام در گوشیهای اندروید و آیفون و همچنین نرم افزار وایبر برای فعالیتهای رسانهای توسط همین گروه از هواداران طراحی شده است. احمدینژاد همچنین یک اکانت جدید در توییتر و اینستاگرام به نام خود ثبت کرده است. قدرت تاثیرگذاری و فضاسازی این صفحهها تا حدی است که خبر حذف فایلهای صوتی از بایگانی ایرنا نخستین بار از طریق اینستاگرام احمدینژاد به رسانهها کشیده شد و فضای بسیار سنگینی برای دولت روحانی ایجاد کرد.
این مجموعه با مدیریت عبدالرضا داوری از حامیان احمدینژاد، فعالیت خود را از چند ماه پیش آغاز کرد. هر چند داوری در خصوص عملکرد هما هرگونه فعالیت سیاسی برای بازگشت احمدینژاد به قدرت را تکذیب کرد و گفت: چون احمدینژاد پایگاه اجتماعی بسیار وسیعی دارند و در اقشار مختلف نسبت به وی سمپات و هواخواهی زیادی وجود دارد سعی داریم با «هما» از این ظرفیت استفاده کنیم اما فعالیت هما با جلسات مختلف در شهرستانها همچنان ادامه دارد و عمده کار آن با محوریت بررسی اوضاع سیاسی و همچنین برآورد مقبولیت نزدیکان احمدینژاد تعریف میشود که نشان میدهد با بازگشت به قدرت احمدی نژادیها بیارتباط نیست.
رادیوی احمدی نژاد در راه است
در این میان اواخر شهریور ماه، تشکل «هما» از راه اندازی رادیو نیز خبر داده بود. رادیویی که هنوز از آن خبری نیست اما نشان از کار رسانهای جدی حلقه یاران محمود احمدینژاد دارد. در آن روزها، محمد محمدی، مسئول کمیسیون فرهنگی هما (تشکل موسوم به هواداران محمود احمدینژاد) درباره فعالیتهای فرهنگی این کمیسیون گفت: «باعث افتخار ماست که تفکرات ما بهویژه تفکرات فرهنگی ما در راستای تفکرات آقای احمدینژاد و بهویژه شخص آقای مشایی است. همان جمله معروف که احمدینژاد یعنی مشایی و مشایی یعنی احمدینژاد را ما هم بهشدت قبول داریم.»
او درباره فعالیتهای رسانهای هما هم گفت: «در حال حاضر ما در حال فراهم کردن مقدمات لازم برای ایجاد یک شبکه رادیویی هستیم. میخواهیم «رادیو هما» را فعال کنیم اما همه اینها منوط بر این است که ما بودجه مشخصی را داشته باشیم. خیلی از دوستان هستند که مبالغ هنگفتی در ماه به ما کمک میکنند. بههرحال کمیسیون هم در حال رایزنی در مورد نوع پولهایی است که به ما کمک میشود.»
روزنامه احمدینژاد میآید
حالا هم به تازگی زمزمه راه اندازی روزنامه توسط احمدی نژادیها در رسانهها پیچیده و اعلام شده افرادی چون محمود احمدینژاد، ابوالحسن فقیه، غلامحسین الهام، محمد جعفر بهداد، نورالدینی و تمدن اعضای شورای سیاستگذاری روزنامهای خواهند بود که «مهر عدالت» نام گرفته و قرار است اخبار احمدی نژادیها را پوشش دهد.
در این خصوص یکی از سایتهای نزدیک به محمود احمدینژاد نوشته: بر اساس برخی شنیدهها قرار است روزنامه «مهر عدالت» به عنوان تریبون رسمی حامیان گفتمان انقلاب اسلامی و جریان عدالتخواهی از سال ۹۴ روی دکه روزنامه فروشیها بیاید.
این روزنامه به مدیرمسوولی محمد شیخان معاون اطلاع رسانی رئیسجمهور سابق و سردبیری عبدالرضا داوری منتشر خواهد شد.
این سایت ادامه داده: این روزنامه در ۳۲ صفحه تمام رنگی و در حوزههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی و هنری و بینالملل از سال ۹۴ منتشر خواهد شد و قرار است کادر تحریریه این روزنامه را نیروهای انقلابی و ارزشی و حامیان گفتمان سوم تیر تشکیل دهند و جایی برای حاشیهسازان در این روزنامه وجود ندارد.
به این ترتیب به نظر میرسد تاکتیک جدید احمدی نژادیها برای رسیدن به قدرت، استفاده از ابراز رسانه و فاصله گرفتن از اسفندیار رحیم مشایی و حاشیههایی است که حضور او برای حلقه یاران احمدینژاد ایجاد کرده است.
در هر حال، میتوان گفت، تشکیل جلسات منظم با اعضای دولت دهم توسط محمود احمدینژاد را از آن رو میتوان اولین گامهای محمود احمدی نزاد برای بازگشت به قدرت ارزیابی کرد که در آن از احمدینژاد منهای مشایی خبر داده شد.
از سوی دیگر، سفرهای استانی محمود احمدینژاد، از خوزستان در جنوب کشور گرفته، تا طالقان در مرکز و دریاکنار در شمال، در فاصلهای نه چندان دور با انتخابات مجلس، در معادلات سیاسی معنای تلاش برای بازگشت و دستیابی مجدد به قدرت را به همراه دارد.
در واقع میتوان گفت، شروع سفرهای استانی احمدینژاد در کنار جلسات ولنجک، دیدارهای سیاسی، ایجاد فضای رسانهای و جلسات هما، نشانههای تلاش برای بازگشت محمود احمدینژاد به قدرت هستند که نباید از آنها به سادگی گذشت.