-
چهارشنبه, ۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۵ ق.ظ
-
۲۰۲
نماینده تهران در مجلس گفت: علت مخالفت من با وزیر پیشنهادی علوم موافقت فضای عمومی مجلس با وی است در حالی که دو وزیر پیشنهادی قبلی که قیتر بودند با معیار فعالیت در فتنه از سوی مجلس رد شدند. علی مطهری در جلسه علنی امروز مجلس (5 آذرماه 93) و در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم و در بیان علت مخالفت خود گفت: علت مخالفت من این است که احساس کردم فضای مجلس در مجموع موافق وزیر پیشنهادی است. در حالی که افراد قویتری از آقای فرهادی با معیار درست مجلس که همراهی با فتنه خط قرمز ماست از سوی مجلس رد شدند و لذا احساس میکنم گفتمان اصولگرایی به خطر افتاده و لازم است که از آن دفاع کنم.
وی افزود: میخواهم با منطق اکثریت مجلس در مسئله وزارت علوم صحبت کنم و به عبارت دیگر میخواهم از حیثیت و اعتبار مجلس دفاع کنم اگر مجلس آسیب ببیند کل نظام آسیب میبیند. مجلس در جریان وزیر سابق علوم (فرجیدانا) و در جریان رای اعتماد به دو وزیر پیشنهادی قبلی مهمترین معیار و ملاک خود را در عدم همراهی با فتنه 88 اعلام کرد و گفت فتنه خط قرمز ماست. نامهنگاری یا تحصن مبنی بر تظلم و دادخواهی را به معنی فتنهگری اعلام کرد و گفت ما به چنین کسی رای اعتماد نمیدهیم.
نماینده تهران در مجلس اضافه کرد: آقای نیلی احمدآبادی را به جرم امضای تظلم 88 استاد دانشگاه از مقام رهبری به خاطر قضیه حمله عدهای به دانشکده فنی دانشگاه تهران و ضرب و شتم بازداشت دانشجویان فتنهگر نامیدیم و به او رای اعتماد ندادیم. آقای دانش آشتیانی را هم به جرم امضای یک نامه انتقادی در جریان حوادث سال 88 فتنهگر نامیدیم و هرچه گفت اطلاعی از آن نامه ندارم و نام من را بیخبر جزو امضاکنندگان قرار دادهاند از او نپذیرفتیم و گفتیم الان دیر است. باید همان موقع تکذیب میکردید. همچنین آقای دانش آشتیانی را که جرم همکاری با حزب مشارکت ضد نظام دانستیم و گفتیم صلاحیت وزارت را ندارد.
مطهری ادامه داد: اکنون آقای فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی شده است در حالی که وی در کارنامه سیاسی خود امضای نامهای را به همراه آقایان خاتمی، موسوی و کروبی و دهها استاد دانشگاهها و افراد سیاسی دیگر خطاب به مراجع تقلید در اعتراض به نحوه برخورد ماموران امنیتی و نظامی با مردم معترض دارد و روش های به کار گرفته علیه معترضان را مشابه روشهای دوران ستمشاهی دانستهاند. با آن منطق که به آن دو گزینه قبلی رای ندادید باید به فرهادی هم رای اعتماد داده نشود در غیر اینصورت مردم، مجلس را به دوگانگی و یا معامله بر سر انتصابات توسط وزیر جدید متهم خواهند کرد.
لاریجانی: اتهامزنی به مجلس در عدم رأی دادن به وزرا اقدام ناجوانمردانهای است!
رئیس مجلس تأکید کرد: اتهامزنی به مجلس در عدم رأی دادن به وزرا اقدام ناجوانمردانهای است.
علی لاریجانی پارلمان و بعد از سخنرانی علی مطهری به عنوان مخالف فرهادی وزیر پیشنهادی علوم، اظهار داشت: آقای مطهری در بخشی از سخنان خود گفت که «اگر مجلس به فرهادی برای تصدی سکان وزارت علوم رأی دهد، معاملهای صورت گرفته است»، باید در این زمینه بگویم این حرف درستی نیست. وی افزود: نمایندگان مجلس خودشان صلاحیت افرادی که معرفی میشوند را بررسی میکنند ممکن است به فرد پیشنهادی رأی بدهند ممکن است رأی ندهند، اینکه مجلس رأی بدهد یک جور متهم شود رأی ندهد یک جور متهم شود، این اقدام جوانمردانهای نیست.
رئیس مجلس بر همین اساس یادآور شد: اینکه گفته میشود مجلس وزرای علوم پیشنهادی قبلیرا فتنهگر میدانست و به همین دلیل به آنان رأی نداد، این هم حرف درستی نیست، من از مجموعه رأی نمایندگان مجلس چنین برداشتی نداشتم، دریافت ما از رأی نمایندگان این است که نمایندگان صلاحیت وزرای پیشنهادی قبلی را احراز نکردند.